O nama

Dobrodošli na imanje obitelji Bunčić.

Od 1994. godine kada smo otvorili naše obiteljsko imanje, svojim gostima nudimo toplu dobrodošlicu. Kod nas ćete otkriti jedinstven ugođaj i mjesto gdje ćete prekrasno provesti svoje vrijeme, uživati u jednostavnosti darova prirode i opuštati se u mirnoj atmosferi kao da ste stotinama kilometara daleko od gradske vreve. Naše je imanje smješteno na prekrasnom mjestu usred Martin brega.

28+ godina iskustva

Događanja

U Kleti obitelji Bunčić naći ćete idealno mjesto za organizaciju raznih proslava kao što su rođendani, krštenja, pričesti, krizme, vjenčanja...

Smještaj

Za one koji u našem kraju žele ostati i duže od jednog dana, pripremili smo 40 komfornih soba opremljenih TV-om, mini barom, klimom i kupaonicom.

Gastronomija

Velika Klet obitelji Bunčić nadaleko je poznata po bogatoj gastronomskoj ponudi koja se sastoji od probranih jela po domaćim recepturama.

Naše je imanje smješteno na prekrasnom mjestu usred Martin brega

Iako nadomak Zagreba nalazi se u zoni očuvanih vinograda i voćnjaka i tradicionalne narodne drvene arhitekture. Kod nas ćete biti u prilici prošetati šumom i istražiti okolinu jašući, sa svojim najmlađima provesti vrijeme na igralištu ili u mini zoološkom vrtu, opustiti se čitajući knjigu, ili pak upoznati nove prijatelje i zabaviti se razmjenjujući dnevne priče. Gostoljubivost obitelji Bunčić nadaleko je poznata. Vjerujemo da ćete kod nas uživati. A mi smo uvijek spremni ugostiti vas – na vama je samo da izaberete iz naše bogate ponude