Kontakt

Za sve dodatne informacije i rezervacije obratite nam se putem telefona ili kontakt forme.

Vjenčanja

Dragi mladenci,
nezaboravna vjenčanja i originalne svadbene svečanosti, naša su specijalnost. U našoj ćete ponudi naći niz mogućnosti koje ćemo na najbolji mogući način prilagoditi vašim željama i potrebama. Za Vaše vjenčanje nudimo Vam vrhunski gastronomski užitak na stolu te sve ostale usluge koje su potrebne za Vaš dan.

Veliku pozornost posvećujemo svakom detalju, od izbora samo najboljih i naj svježih namirnica, pomnog planiranja, najboljih kuhara i profesionalnog osoblja do vrhunske izvedbe i organizacije. Naša ekipa vrhunskih profesionalaca, kuhara i konobara, udovoljiti će svakoj Vašoj ideji i organizirati vjenčanje baš kakvo ste zamišljali.

Naši slastičari izrađuju torte i kolače po Vašim željama, lijepo dekorirane na slatkom švedskom stolu ili poslužene na stolove uzvanika.

U ponudi imamo kompletnu dekoraciju dvorane po želji, za koju raspolažemo sa raskošnom paletom raznog dekorativnog inventara (vaze, svijećnjaci, dekori, pozadina, prstenje za salvete, te mnogo maštovitih dekorativnih predmeta).

Također Vam nudimo uslugu izrade mladenačkog buketa, dekoraciju automobila, izradu kitica i revera, dekoraciju crkve i svu ostalu dekoraciju u skladu sa Vašim željama.
Imamo nekoliko dvorana koje se prilagođavaju broju Vaših uzvanika.

Na raspolaganju smo Vam i za uslugu cateringa sa kompletnim potrebnim inventarom i ljubaznim osobljem.

Imanje se nalazi u srcu prirode, okruženo mirnim i pitomim krajolikom pa je idealno kao lokacija za izradu prekrasnih slika te obred samog vjenčanja na otvorenom.

Svako vjenčanje je jedna nova priča i novi izazov za naš tim.

Neka uz Vaše želje i naše dugogodišnje iskustvo Vaš dan bude jedinstven i nezaboravan.